Op deze foto's krijgt u een indruk van de inrichting van de Ridderzaal bij een huwelijksinzegening

faciliteiten

AddThis Social Bookmark Button

Huwelijksinzegening

Vanaf januari 2012 is het mogelijk om uw gemeentelijke huwelijksinzegening te laten voltrekken in de ridderzaal van Kasteel Stapelen. U kunt dit kenbaar maken aan de desbetreffende ambtenaar van de Gemeente Boxtel. Inlichtingen over de ruimte en faciliteiten zijn te verkrijgen bij secretariaat kasteel Stapelen 0411-660011 of via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De ridderzaal is voor mindervalide bereikbaar door middel van een plateaulift.

Het is eveneens mogelijk de ridderzaal te huren voor een kleine conferentie of vergadering. Desgewenst kan er gezorgd worden voor koffie/thee/soep en broodjes of eventueel een cateringbedrijf. Er is een beamer en projectiescherm aanwezig, een geluidsinstallatie met dvd-speler, en een vleugel voor concerten. Er is ook een ringleiding aanwezig.

Omdat de paters in het kasteel wonen is het niet op elk gewenst moment mogelijk om ruimten te huren. Dit zal altijd in nauw overleg met de leefgemeenschap van de paters afgestemd dienen te worden.